// Selia Selenggara Selatan

Sudahkah syarikat anda berdaftar dengan kami??? Selia Selenggara Selatan Sdn. Bhd. (SSSSB) sedang dalam proses mengemaskini maklumat pendaftaran sub-kontraktor secara online.

Jika anda telah pernah mendaftar dengan kami, anda kini boleh mengemaskini maklumat syarikat anda melalui laman sesawang ini. Sila dapatkan Nombor Siri dan Kata Laluan untuk syarikat anda dengan menghubungi Jabatan Kontrak SSSSB di talian 06-2318140 (Pn. Zaiton Binti Kassim).

Kepada syarikat-syarikat yang telah berdaftar tetapi tidak mengemaskini maklumat syarikat di laman sesawang ini, syarikat anda akan ditakrifkan sebagai "Tidak Aktif" dan syarikat anda tidak dibenarkan untuk membeli sebarang tender yang dikeluarkan oleh pihak SSSSB.

 

Jika anda tidak pasti adakah syarikat anda pernah berdaftar dengan kami.. sila berhubung dengan Jabatan Kontrak kami untuk menyemak status syarikat anda.

Jika anda memang belum pernah berdaftar dengan SSSSB, kami mempelawa kontraktor-kontraktor yang berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) untuk mendaftar dengan kami.

Sila kemukakan profil syarikat anda di Jabatan Kontrak SSSSB untuk mendapatkan Nombor Siri dan Kata Laluan.

 

No. Siri
Kata Laluan
 
  NOTIS TENDER